събота, 4 февруари 2017 г.

Погребална агенция Бургас

Погребална агенция Бургас

"Животът е само един кратък миг между изгрева и залеза."

М.Цонев

   Много хора се завръщат у дома след погребението и се чувстват празни и самотни, но не трябва изобщо да се чувстват по този тъжен начин.

погребения бургас
Траурна агенция Бургас


   Всяко едно добре организирано погребение ще ви накара да се почувствате много по-добре и удовлетворени. Най-важното в този момент е да се отдадете изцяло на своята мъка без допълнителните притесненията по организацията на това тежко и изпълнено със сърцераздирателни моменти събитие.
Нашият съвет е да позволите на професионалните траурни специалисти да работят вместо вас усилено по подготовката и провеждането на събитието, без допълнително Вие да се натоварвате. Това ще е най-доброто което можете да направите за себе си и Вашите роднини, и когато се приберете у дома след  това, всичко което ще чувствате е невероятнта гордост за направеното от Вас към Вашите починали близки.

Погребение или панихида?

Погребението е церемонията по сбогуването с вашия близък, на която лицето, което е починало присъства в ковчег или под формата на пепел урна, а възпоменателно сябитие, на което лицето, което е починало  не присъства, се нарича панихида. На всеки починал трябва да се организира както погребение така и панихида. А панихидата е приспособима към всякакви обстоятелства. 

Кремация

Каквото и да изберете  кремация помен или погребение и във всички случаи можете да поръчате да организираме възпоменателно събитие за Вашите близки, където и когато пожелаете.  Вие сами може да решите дали да разпръснете пепелта на това събитие - или не.

Разберете повече за  кремация помени и  погребение тук:  кремация или погребение

Религиозност и Религии?

Ако искате да направите едно наистина типично свързано с вашата религия погребение то трябва да ни се доверите пълно на нашия професионален опит. Организираме Религиозни церемонии е с фиксиран формат, литургии съобразени с вашите религиозни изисквания и нрави.
Ако починалия или Вие не сте религиозен и вярващ, то ние ще се съобразим с това.

Наистина ли трябва да има погребение?

Абсолютно всеки човек по канон е задължително да бъде погребан.

Запланувайте вашия бюджет за траурна услуга

Вие заплащате единствено ението да направим нещата, които не искате да направите.
Чрез нашия сайт вие ще имате добрата възможност да изберете умното решение за това какво и как искате да похарчите парите си за. Можете също така да се възползвате от нашите полезни съвети на нашия сайт.

Ако не искате една от основните религиозно погребение ти се да се започне с един напълно чист лист. Можете да направите всичко, което пожелаете. Един добър церемония погребението ще бъде толкова уникален, колкото живота живял. Не-религиозни и полу-религиозни погребения са популярни, защото те правят това, което искат хората: те се фокусират върху живота на човека, който е починал и да благодарим за този живот.

Замислете погребението да го направете по свой начин

А погребението е едно от онези редки събития, при които е задължително да се организира от
професионалисти. Погребението трябва да бъде замислено и проведено в съответствие с  културата, обичаите и езика на вашето семейство . А реално вие не се събразявайте какво другите мислят как трябва

Какво ще Всъщност да направя, когато някой умре?

Какво е първото нещо коетода направя?

А погребението е наистина голямо предизвикателство и наистина има доста работа за вършене. Какво искаш си погребение, за да постигнете?

Направете списък на вашите желания по траурния ритуал: Определете целите си   и   създават усещане за повод

Вашия стил погребение

Традиционни или иновативно?
Грандиозно  или уединено?
Обикновено-говорящите и здраво стъпил на земята, или поетичен и пълен с красота и тайнственост?
Каква ще бъде настроението на тези, които идват?
Какво да облека, какъв цвят?
Кой ще носи ковчега?


Може ли погребението да бъде весело?

Вие искате да отпразнувате спомена за живота на човека, който е починал ... но е добре да бъде весело? Да. Хумора има своя роля в погребението, но не като прикриването за тъга. Вицовете не могат да изместят тъга или хартия върху него: скръб-байпас погребението а е вероятно да пропусне точката.
Но за сметка на Всеки живот почти сигурно съдържа забавни моменти,  добри и щастливи спомени които винаги ще накара хората да се усмихват.

Изборът е ваш
Организирането на едно добро погребение е абсолютно успокояващо за сърцето мислите и сетивата.
 Има най-различни начини и, вие може да донесе на погребението си, които ще й позволят да се направи това.
Музика Поезия. Молитви и. свещи. Те не се нуждаят да ви струва повече от няколко пенса.
Но ако искате да прокара лодката небето е граница.

Ако за вас организирането на погребение е тежка и твърде непосилна задача
 на церемония погребението е твърде голяма задача, след това се ангажират с отслужвал  (виж по-долу), за да ви помогне или да го направя за Вас. Не много хора ще имат сили, да се справят сами.

Ако искате да направите всичко сами и скромно погребение знайте че ще бъде
огромно предизвикателство

ето някои съвети за това как можете да организирате погребение:
 Провеждане на церемонията   &   Как да напиша една наистина добра възхвала

 Намерете духовен служител

Ако не искате духовен служител да проведе погребението можете да наемете и нерелигиозен служител. Някои от тях са брилянтни, някои са ужасно. Само вие може да се съди, който е на същата дължина на вълната като вас. Така че не се с просто някой, да направи усилие, за да открие най- дясната един.
Не е нужно да се предаде напълно да свещеникът се. Можете да остане в заряд и, разбира се, че имате последната дума по всички решения.

Разберете как да изберете духовен служител тук

Можете винаги да получите искренно добри съвети и подкрепа от нас.

Румяна Черкезова

http://traurendom.com/

Желаете ли да ни подкрепите ...


Ако намирате нашата статия, сайт и нашата работа за полезни то моля,  харесайте ни във Феисбук. Погребална Агенция АвонаБургас

Ако все пак тук не намирате необходимата информация или помощ то разбира се ние можем да намерим и по-добри предложения и решения за Вас!


Ако желаете професионално изработени некролози  обадете се на 056 802424

Няма коментари:

Публикуване на коментар